Douane storingen

 • door Belastingdienst
  Het proces Downloaden Tarief informatie is (weer) beschikbaar vanaf dinsdag 07-02-2023 12:42. Het proces is weer beschikbaar. The post Downloaden Tarief informatie is (weer) beschikbaar appeared first on Nationale Helpdesk Douane (NHD).
 • door Belastingdienst
  De beschikbaarheid van het proces Downloaden Tarief informatie is beperkt vanaf maandag 06-02-2023 10:31. Vanwege technische problemen is er geen incremental download Tarief d.d. 06-02-2023 beschikbaar. The post Downloaden Tarief informatie is beperkt beschikbaar appeared first on Nationale Helpdesk Douane (NHD).
 • door Belastingdienst
  Het proces Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU en Opslag (AGS) is (weer) beschikbaar vanaf maandag 06-02-2023 11:56. Het proces is weer beschikbaar. De noodprocedure is niet meer van toepassing The post Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU en Opslag (AGS) is (weer) beschikbaar appeared first on Nationale Helpdesk Douane (NHD).
 • door Belastingdienst
  De beschikbaarheid van het proces Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU en Opslag (AGS) is beperkt vanaf maandag 06-02-2023 11:08. Communicatie met NVWA (PD) is niet mogelijk. U kunt gebruik maken van de noodprocedure. Wij adviseren u de noodprocedure uitsluitend toe te passen als het logistieke proces naar uw oordeel aangiftebehandeling vereist. The […]
 • door Belastingdienst
  Het proces Vervoer (NCTS) is (weer) beschikbaar vanaf zondag 05-02-2023 14:37. De storing is opgelost. Excuses voor het ongemak. De noodprocedure is niet meer van toepassing The post Vervoer (NCTS) is (weer) beschikbaar appeared first on Nationale Helpdesk Douane (NHD).
 • door Belastingdienst
  Het proces Douane E-Commerce (Deco) is (weer) beschikbaar vanaf zondag 05-02-2023 14:29. De storing is opgelost. Excuses voor het ongemak. The post Douane E-Commerce (Deco) is (weer) beschikbaar appeared first on Nationale Helpdesk Douane (NHD).
 • door Belastingdienst
  Het proces Vervoer van accijnsgoederen (EMCS) is (weer) beschikbaar vanaf zondag 05-02-2023 14:18. De storing is opgelost. Excuses voor het ongemak. The post Vervoer van accijnsgoederen (EMCS) is (weer) beschikbaar appeared first on Nationale Helpdesk Douane (NHD).
 • door Belastingdienst
  Het proces Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU en Opslag (AGS) is (weer) beschikbaar vanaf zondag 05-02-2023 14:16. De storing is opgelost. Excuses voor het ongemak. De noodprocedure is niet meer van toepassing The post Invoeren in de EU, Uitvoeren uit de EU en Opslag (AGS) is (weer) beschikbaar appeared first on Nationale […]
 • door Belastingdienst
  Het proces Provianderen is (weer) beschikbaar vanaf zondag 05-02-2023 14:17. De storing is opgelost. Excuses voor het ongemak. De noodprocedure is niet meer van toepassing The post Provianderen is (weer) beschikbaar appeared first on Nationale Helpdesk Douane (NHD).
 • door Belastingdienst
  Het proces Mijn Douane is (weer) beschikbaar vanaf zondag 05-02-2023 14:16. De storing is opgelost. Excuses voor het ongemak. The post Mijn Douane is (weer) beschikbaar appeared first on Nationale Helpdesk Douane (NHD).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *